Tjenester

Ring oss - 24/7

Installasjon av sanitærutstyr er en kritisk komponent i ethvert moderne hjem og krever en kyndig hånd.

Vi sørger for at alt sanitærutstyr, fra toaletter til badekar, blir installert med presisjon og profesjonalitet. Vår erfaring sikrer at hvert element fungerer optimalt, gir komfort og varer lenge.

Les mer

Installasjon av sanitærutstyr​

Reparasjon av lekkasjer er essensielt for å forhindre vannskade og bevare hjemmets integritet.

Vi tilbyr rask og effektiv service for å lokalisere og reparere lekkasjer, uansett hvor skjulte de måtte være. Vår ekspertise sikrer at hjemmet ditt er trygt og beskyttet mot videre vannskader.

Les mer

Rørinspeksjon og rengjøring er nøkkelen til et sunt og effektivt VVS-system.

Vi benytter avansert teknologi for å inspisere rørene, identifisere blokkeringer eller skader, og deretter foreta en grundig rengjøring. Dette sikrer en jevn vannstrøm og forebygger alvorlige problemer i fremtiden.

Les mer

Installasjon og vedlikehold av varmtvannsberedere er avgjørende for å sikre jevn tilgang til varmt vann i hjemmet. Vi har spesialisert oss på å installere beredere av høy kvalitet og sørge for at de fungerer effektivt over tid.

Med regelmessig vedlikehold fra vårt team kan du forvente lengre levetid og optimal ytelse fra din varmtvannsbereder.

Les mer

Installasjon og reparasjon av varme systemer

05.
Installasjon og reparasjon av varmesystemer er avgjørende for et komfortabelt og energieffektivt hjem, spesielt i kalde klimaer. Vi har ekspertise i å sette opp moderne varmesystemer og sørge for at de fungerer på sitt beste. Enten det er gulvvarme, radiatorer eller sentralvarme, står vårt team klart til å levere topp kvalitetsarbeid.
Installasjon og reparasjon av varme systemer​

Nød-tjenester

06.
Nød-tjenester er livreddende når uventede VVS-problemer oppstår, spesielt utenfor vanlig arbeidstid. Vi er alltid beredt til å rykke ut, uansett tid på døgnet, for å håndtere alt fra lekkasjer til blokkeringer. Vår raske respons og faglige dyktighet sikrer at nødsituasjonen håndteres effektivt, og at hjemmet ditt er trygt og funksjonelt igjen på kortest mulig tid.
Nød-tjenester​

Renovering av bad kan transformere et utdatert eller dysfunksjonelt rom til et moderne, funksjonelt og estetisk tiltalende sted. Vi tilbyr omfattende baderenoveringstjenester, fra planlegging og design til installasjon av sanitærutstyr og flislegging. Vår detaljorienterte tilnærming og høye kvalitetsstandard sikrer at ditt nye bad blir et rom du vil verdsette.

Les mer

Flytting av kjøkken er en kompleks prosess som krever mye planlegging og ekspertise. Vi har erfaringen og kunnskapen som kreves for å flytte kjøkkenet ditt, enten det er innenfor samme rom eller til et helt annet område av boligen. Vi koordinerer alle aspekter av prosjektet, fra rørlegging og elektrisk installasjon til montering av utstyr, og sikrer en sømløs overgang til ditt nye kjøkkenområde.

Les mer

Få hjelp når det virkelig gjelder!

Når uforutsette rørproblemer inntreffer, er vi her for deg døgnet rundt. Våre nødtjenester sikrer at kritiske situasjoner adresseres umiddelbart, minimere skade og bringe ro tilbake til hjemmet ditt.